Hvem er vi?

om os!

Kennel Royal Jazz består af Gitte Kallesøe Jørgensen, Erling Kallesøe Jørgensen og Louise Kallesøe Lingor. 

Gitte tager sig af kennelen til hverdag og hygger om de tre dejlige vovser der bor på kennelen pt. Derudover tager Gitte sig af alt det praktisk når vi er afsted på ture og den daglige "ledelse" af kennelen. 
Gitte startede i 1982 med schæferhunde. Der er arbejdet med spor, lydighed og forsvarsarbejde. Det arbejde har blandt andet ført til deltagelse i DM. Derudover er der også blevet udstillet med schæfer. Gitte har desuden deltaget i flere konkurrencer mod blandt andet hjemmeværnets og politiets hunde. Gitte har desuden været formand for brugshundeudvalget i kreds 3 og kreds 55. Hun har desuden deltaget i bestyrelses arbejde i mange år og har også været træner på bl.a. hvalpehold.  
Grand danois har fra barns ben altid været en sideinteresse for Gitte og blev realiseret med købet af Maxidans Queen of Jazz aka Maddie. 
Gitte har altså haft proffesionelt med hunde at gøre i 35 år.  Kennel Royal Jazz er dog først opstået i 2013. 

Erling er sponsor, fotograf og en stor hjælpende hånd til det daglige arbejde. Derudover er han moralsk støtte og sparrings partner. 
- Erling også har haft Scæferhund og startede med dem i 1984/85. Erling fik i 1998 en ny schæferhund og derfra tog det fart. Hunden blev kreds mester i lydighed og var en aktiv agility deltager hvor hun deltog med iver og glæde. Erling har lagt et stort arbejde i at samarbejdet skulle være sjovt og hyggeligt for begge parter og har taget det med videre i sit arbejde på kennelen. 

Louise er handler og sparrings partner. Louise fremviser hundene og hjælper til med at gøre dem klar til udstillinger. Som sparrings partner er hun med til at udvælge avlsdyr og planlægge hvor udstillings fokus skal ligge. 
Louise er 24 år og har haft med hunde at gøre på et proffesionelt niveau siden hun var 10 år. Som 7 årig starede hun med at udstille newfoundlændere. Det tog vældig fart og Louise har ledt mange hunde til champion titler og vundet adskillige CAC og CACIB´er til mange forskellige hunde. I 2010 var hun også med til Nordisk mesterskab i Juniorhandling i Lillestrøm i Norge og blev som den eneste dansker udtaget mellem de 7 bedste. 
Louise kan udstille alle slags hunde og gør det med stor proffesionalisme. Det er tydeligt at det er en stor passion. 
- til hverdag bor Louise i Ringsted og er altså ikke en del af den helt daglige og praktiske ledelse på Kennel Royal Jazz, men selvom hun arbejder og har familie ved siden af, kan man altid ringe til hende om råd og vejledning. 
Louise har altså haft professionelt med hunde at gøre i 14 år. (17år).